2021-08-19 08:15:01• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Egy már lezártnak hitt ügy ismét napirendre kerül

Napi horoszkóp augusztus 19-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp üzenete szerint már ne a múlton töprengj, hanem tervezd meg a jövődet. A szerencse most csak akkor szegődhet melléd, ha nem kívülről várod sorsod rendezését, hanem elébe mész az eseményeknek. Csak azt tudhatod magadénak, amiért megharcolsz, amiért megszenvedsz.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Kezdeményezz, és minden sikerül. Tedd félre kishitűségedet, bízz önmagadban, és akkor biztos lehetsz benne, hogy a világ is megbízik benned. A bolygók azt jelzik, hogy egy nagyon jó csapat tagja lehetsz, és remek barátok vesznek körbe.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A szokásosnál lassabban haladsz a célod felé, nehezen boldogulsz az adminisztrációval, és a szervezéssel. De aggodalomra semmi ok, mert amiről most lemaradsz, az hamarosan ismét az utadba kerül, és sokkal több lehetőség lesz benne.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A hosszú hétvégére tervezitek a programot, de jobb volna, ha ebben most a párodra hallgatnál. Így megúszhatsz egy vitát. Ha pedig még szingli vagy, akkor oda menjen, ahol a leginkább esélyed van párt találni!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ne legyél türelmetlen. Most tényleg lassabban bontakoznak ki a dolgok, de lassan elhárul jó néhány akadály és felgyorsulnak az események. A problémák rákényszerítenek, hogy megújulj, hogy haladj a korral, felfrissítsd tudásodat.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Alighanem túlbonyolítod a dolgokat, vagy sokkal sötétebben látod a felvetődő problémákat, mint amilyenek valójában. Fel a fejjel! Érzelmi gondjaid megoldásához telihold után kapsz segítséget.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Egy már lezártnak hitt ügy ismét napirendre kerül. Ha most nem zárod rövidre a vitát, akkor az elmérgesedhet, úgyhogy ajánlatos most pontot tenni a végére. Még azon az áron is, hogy időt és energiát kell szánnod az ügyre.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Kifelé ugyan keménynek mutatod magad, de érzékenységed minden eddiginél erősebb, és ma még a bolygók ezt is fokozzák, így már egy apróság miatt is teljesen kiborulhatsz. Acélozd meg magad, és még egy kicsit legyél kitartó! A Skorpió szívós fajta, menni fog!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Leginkább abból kerekedhet vita, ha nem tartod meg az ígéretedet, talán meg is feledkeztél róla. Legalább ma ne várakoztasd meg a párodat, mert most nincs az a kedvesség, amivel ki tudnád engesztelni. Tedd félre az egyéb teendőket, és tartsd magad a megbeszéltekhez.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Tegyél meg mindent a párodért, de ne hagyd magad zsarolni. A csillagaid most felforrósítják a hangulatot, s csak tőled függ, meddig tart a vihar utáni mosolyszünet. Ha engedékenynek mutatkozol, hamar túljuttok rajta. De ha megmakacsolod magad, még napokig vitatkozhattok a semmin.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A bolygók még akkor is felráznak, ha szíved szerint hagynád magad sodorni az árral. Jó kapcsolataid révén kedvezően alakulhat a karriered is. Ráadásul nem „erőből", hanem ragyogó érvekkel oldod meg a problémákat.


Halak: II. 19. - III. 20.

Ha kapcsolatban élsz, a hét végi családi programok szervezése szakad a nyakadba, emiatt zsörtölődsz. Kezdesz kimerülni, ideje pihenni, szerencsére erre lesz módod rá a hosszú hétvége alatt, főként ha tényleg a saját igényeidet helyezed egy kicsit előtérbe.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: